Herceg Novi, Sobe, Apartmani, Smeštaj, Odmor, Hercegnovi, Crna Gora, Boka Kotorska, Topla, Herceg-Novi    
 
  Собе и Апартмани за изнајмљивање  

Rooms and Apartments for rent in Herceg-Novi

   
                         
ПРОВЕДИТЕ ВАШ ОДМОР У НАЈЉЕПШЕМ ДЈЕЛУ ХЕРЦЕГ-НОВОГ  ТУ СМО ЗА ВАС У СВАКО ДОБА ГОДИНЕ  ТЕЛ: + 382  (0)31 323 640 ДОБРОДОШЛИ ·
                         
  E-mail English  
 
 
     
  Naslovna
  S o b e
  Apartmani
  Lokacija
  Pogled na More
  Плаже близу нас
  Посебне Понуде
  K O N T A K T
   
 
Само за наше госте
ИЗНАЈМЉИВАЊА БИЦИКАЛА
   
  PARTNER SITE

Sobe i Apartmani / Rezervacije

   
  Najam Jahti i Čamaca u Boki Kotorskoj
   
   Follow VisitHercegNovi on Twitter
   
 

Поред уобичајеног издавања соба и апартмана у љетњој сезони, по стандардним цијенама, овдје можете наћи и неке посебне понуде везане за наше смјештајне услуге.

 

 Повољно изнајмљивање соба и апартмана у краћим периодима између резервација

Приликом формирања распореда резервација соба и апартмана у љетњој сезони дешава се да одређени периоди од неколико дана остану слободни. Ноћење у тим периодима је јефтиније 30-40%. Контактирајте нас да сазнате када имамо слободне периоде у којима би могли боравити на кратко вријеме и по повољнијим условима.

 Боравак у септембру и октобру

Сви кажу да је септембар најљепши мјесец у Херцег-Новом. Нема гужве, морска вода је чиста, температура ваздуха је угодна. Мирис јесени на мору са Михољским љетом, то треба пробати. За септембар и октобар увјек имамо посебно снижење цијена и повољне услове боравка. Контактирајте нас да сазнате више.

 Зимовање у Херцег-Новом

 Да ли полако почиње да вас нервира снијег, лед, магла и бљузгавица по улицама?

Да ли бисте жељели ту идилу да прекинете једним викендом или пак дужим боравком негдје гдје у сред зиме може да се ужива у пријатном сунцу и зеленилу?

Уколико је ваш одговор позитиван, тада бих вам свакако препоручио да посјетите Херцег-Нови и увјерите се да море може да буде веома привлачна дестинација за одмор и у току зиме.

У зимском периоду Херцег-Нови нуди прави ''одмор за душу''. За вријеме пријатних сунчаних дана у нашем граду можете уживати у предивним шетњама дуж обале окупане у свјетлости. Можете натенане упознати град и његову околину. Можете обићи неке од интересантних дестинација изван града, као што су: Манастир Острог, Котор, Скадарско језеро, Цетиње, Дубровник ...

За све оне који ипак не могу без снијега, у залеђу Херцег-Новог се налази планински масив Орјена. За непуних 45 мин. аутомобилом можете се са сунчане обале наћи у правом планинском амбијенту.

Да будемо искрени, у току зиме Херцег-Нови не нуди посебно интересантан ноћни живот, међутим за вријеме Празника Мимозе у фебруару се организује значајан број дешавања културно-забавног карактера. А ту је наравно и град Котор који са својим разноврсним фештама у току зиме привлачи посјетиоце са свих страна. У сваком случају вриједи погледати.

Оно што би такође жељели да истакнемо јесте да смо у нашу понуду увели и изнајмљивање аутомобила. То представља идеалан начин да се упозна читав Бококоторски залив.

Дакле поштовани гости, ту смо за вас и зими, а уколико вас интересује нешто посебно у вези Херцег-Новог у зимском периоду слободно нас контактирајте. Биће нам задовољство да вам изађемо у сусрет. Добродошли.

 

САМО ЗА НАШЕ ГОСТЕ НУДИМО МОГУЋНОСТ ИЗНАЈМЉИВАЊА БИЦИКАЛА ПО ПОВОЉНИМ ЦИЈЕНАМА

 

 Срдачан поздрав!

 

     
           

---  Developed by Tomanovic Herceg Novi GuestHouse, 2005 - 2016 ---