Херцег Нови, Собе, Апартмани, Смештај, Одмор, Херцегнови, Црна Гора, Бока Которска, Топла, Херцег-Нови, Бококоторски залив, Смештај у Херцег Новом, Слободне Собе, Слободни Апартмани у Црногј Гори, Смештајни капацитети у Боки Которској, Игало, Одмор у Игалу, Повољне цијене смјештаја, Путовање у Херцегнови, Гостињска кућа Томановић у Херцег-Новом, Апартмана, Соба, Апартманима, Собама, Смјештај, слободан, јефтино, Апартмани за изнајмљивање, Собе за изнајмљивање, Летовање, Љетовање, Јадранско Море, Јадран, Игало, Апартманима, Апартмана, Собама, Соба

Sobe i Apartmani Herceg Novi></td>
		<td height= 
Собе и Апартмани за изнајмљивање

Rooms and Apartments for rent in Herceg-Novi

ПРОВЕДИТЕ ВАШ ОДМОР У НАЈЉЕПШЕМ ДЈЕЛУ ХЕРЦЕГ-НОВОГ  ТУ СМО ЗА ВАС У СВАКО ДОБА ГОДИНЕ  ТЕЛ: + 382  (0)31 323 640 ДОБРОДОШЛИ ·
E-mail English

Посјетите наш нови сајт:   www.TomanovicHercegNovi.com  

L A T I N I C A
Naslovna
S o b e
Apartmani
Lokacija
Pogled na More
Плаже близу нас
Posebne Ponude
K O N T A K T
 

Поштовани посјетиоци,

Добродошли на наш сајт на којем ћемо вам представити своју понуду за смјештај у Херцег-Новом.

У најљепшем дјелу града, само 200м од мора, у оквиру приватне куће изнајмљујемо три собе и три студио апартмана. Собе се налазе на истом спрату, имају засебан улаз и чине посебну цјелину у кући, тако да се све три могу изнајмити и као један већи апартман.

О томе гдје се налазимо и како да дођете до нас можете сазнати више уколико кликнете на Локацију. Свe информације о собама и апартманима добићете кликом на Собе или Апартмани, док кликнувши Поглед на море можете уживати у фотографијама које приказују пеjзаж који се може видјети са балкона и тераса наших соба и апартмана.

И на крају надамо се да ћете пожељети да нас контактирате, након чега ће нам бити задовољство да вам пружимо сва додатна појашњења и информације везано за нашу туристичку понуду.

 Наш видео

Herceg Novi Gostinjska kuca Tomanovic

Оно што наш смјештај чини посебно угодним за боравак и што би жељели унапријед да истакнемо је следеће:

     -  Све собе и апартмани су климатизовани, кабловска ТВ и Wi Fi

-          Текућа вода је обезбјеђена 24 часа дневно без обзира на евентуалне рестрикције.

-          Са соба и апартмана пружа се изврстан поглед на море.

-          Близина центра града и морске обале одн. купалишта.

-          Мирна околина која вам обезбјеђује пријатан одмор и сан далеко од буке кафића и отворених диско клубова
За све остале детаље погледајте наше странице
Собе и Апартмани.
  Слика лијево: Наша кућа – сјеверна страна

  Слика испод: Поглед на залив са наше куће

Boka Kotorska - Topljanski zaliv

---  Developed by Tomanovic Herceg Novi GuestHouse, 2005 ---

Херцег Нови Апартмани и Собе. Приватни Смештај у Херцег Новом. Слободне собе и апартмани Црна Гора. Херцег Нови у Боки Которској. Апартмани у Херцег Новом у насељу Топла. Херцег Нови у Бококоторском заливу нуди собе и апартмане за изнајмљивање. Смештајни капацитети у гостињској кући Томановић. Одмор у Херцег Новом у пријатним собама и апартманима. Сунчане и чисте собе у Херцег Новом. Повољани апартмани и собе херцег Нови. Херцег Новска ривијера. Херцегнови. Херцег носке Собе и апартмани близу мора и плаже. Климатизовани Апартмани и собе са погледом.